www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ξεκινά από το ΤΤ ο Εορτασμός για την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης!


Με εκδηλώσεις και ενέργειες που θα διαρκέσουν ολόκληρο το μήνα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου 2011), αναλαμβάνοντας φέτος να κάνει η ίδια η τράπεζα αποταμίευση για το κοινό της! O Οκτώβριος, μήνας αποταμίευσης, για την τράπεζα που καθιέρωσε το θεσμό και τον ενσωμάτωσε στον πυρήνα λειτουργίας της από το 1936, αποκτά νέο νόημα.

Έτσι, κάθε κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε όλη την Ελλάδα, γιορτάζει και περιμένει να σας υποδεχτεί, από σήμερα μέχρι και το τέλος του μήνα, με το σύνθημα «Ο μήνας έχει...50».

Για το μήνα Οκτώβριο, όσοι ανοίξουν λογαριασμό Ταμιευτηρίου, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 50 ευρώ, μπαίνουν σε διαδικασία κλήρωσης*. Στις αρχές Νοεμβρίου θα αναδειχθούν 300 τυχεροί, στους οποίους η Τράπεζα θα καταθέτει κάθε μήνα 50 ευρώ για ένα χρόνο.

Γιατί φέτος το ΤΤ βοηθά τους πελάτες του να αποταμιεύσουν.

Οι λογαριασμοί μπορούν να ανοιχθούν τόσο στο δίκτυο των καταστημάτων του ΤΤ, όσο και στα καταστήματα των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα.

Ο εορτασμός θα κορυφωθεί στις 31 Οκτωβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης). Για άλλη μια χρονιά οι Διευθυντές των Καταστημάτων θα επισκεφθούν τα σχολεία και θα μοιράσουν κουμπαράδες στους μαθητές, μεταδίδοντας την αξία της αποταμίευσης μέσα από ένα παραμύθι.

Αναγνωρίζοντας ότι η αποταμίευση είναι συνείδηση, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, φροντίζει να μεταδώσει το αληθινό μήνυμα της ημέρας αυτής, ώστε το αγαθό της αποταμίευσης να μην αποτελεί πολυτέλεια για κανέναν.

*Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους της κλήρωσης μέσω της ιστοσελίδας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου www.ttbank.gr και από το Δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας και των ΕΛ.ΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου