www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Συνάντηση εργασίας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με τα μέλη του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29-6-2011 η συνάντηση εργασίας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με τα μέλη του, τον Εμπορικό Σύλλογο Αταλάντης, την Φθιωτική Αναπτυξιακή και την ΑΝΔΙΑ, στις 7:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:

Τις Ψηφιακές υπηρεσίες προς τα μέλη του, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Ειδικότερα επισημάνθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κο Αλέξανδρο Διαμαντάρα, ότι η ψηφιακή πύλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τα μέλη του, τόσο για την πληροφόρηση που παρέχει όσο και για την προβολή των επιχειρήσεων των μελών του. Υπόδειξε στα παραβρισκόμενα μέλη ότι οι νέες του υπηρεσίες όπως « ο Σύμβουλος του Επιχειρηματία», η «Ηλεκτρονική Αγορά Ελληνικών και Τοπικών Προϊόντων» και η μαζική ενημέρωση μέσω e-mails και SMS αποτελούν τους σύγχρονους τρόπους παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης των μελών, υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των.
Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» τα οποία παρουσιαστήκανε από σύμβουλο της ΑΝΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας
o Νέα καινοτομική επιχειρηματικότητα
o Εναλλακτικός Τουρισμός
o Εκσυγχρονισμός χερσαίων εμπορευματικών οδικών μεταφορών
Τα προγράμματα Leader, την συνδρομή τους στην ανάπτυξη του τόπου και τον τρόπο συμμετοχής των ενδιαφερομένων που παρουσίασε ο σύμβουλος της Φθιωτικής Αναπτυξιακής.
Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, προέκυψε δημιουργικός διάλογος και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με τις ευχαριστίες του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κου Σαμαρά και του Προέδρου των Επαγγελματιών Κου Καραμπά για την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, της ΑΝΔΙΑ και της Φθιωτικής Αναπτυξιακής να βρεθούν από κοντά στον Λοκρό επιχειρηματία για ενημέρωση και υποστήριξη στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου