www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ολοκληρώθηκε, με απόλυτη επιτυχία το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων «Ξενοφάνης, ο Αμφισσεύς




Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με εξαιρετικό θέαμα και πολλά γκολ, ολοκληρώθηκε το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων «Ξενοφάνης, ο Αμφισσεύς», το οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, την Ε.Π.Σ Φωκίδας, τη Δημοτική Ενότητα Άμφισσας, τον «Α.Ο. Κεχαγιά Προσηλίου» και τις Arsenal Soccer Schools.
Οι αγώνες κατά τη διάρκεια του Τουρνουά διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έκαναν λόγο για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία, απαραίτητες προϋποθέσεις για την συνέχιση αλλά και την εξέλιξη του Τουρνουά τα επόμενα χρόνια.
Η Τελετή Λήξης πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Γήπεδο της Ε.Π.Σ. Φωκίδας όπου και απονεμήθηκαν τα κύπελλα στις πρωταθλήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών ενώ μοιράστηκαν αναμνηστικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος.
Το παρόν στην τελετή λήξης έδωσαν ο Δήμαρχος Δελφών κ. Νίκος Φουσέκης και η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Γιώτα Γαζή, οι οποίοι στο χαιρετισμό που απηύθυναν ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου με την υπόσχεση το Τουρνουά να ανεβαίνει κάθε χρόνο ακόμη ψηλότερα.
Ο Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Είμαι ευτυχής γιατί έπειτα από τέσσερις ημέρες αγώνων φθάσαμε στο τέλος και μπορούμε όλοι να μιλάμε για μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση σε σχέση με τα προηγούμενα 4 χρόνια που διεξάγεται το Τουρνουά. Γιατί ο στόχος μας ήταν και είναι ακριβώς αυτός. Ο «Ξενοφάνης», χρόνο με το χρόνο να γίνεται καλύτερος και να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα Τουρνουά στην κατηγορία του».
Επιπλέον ο κ. Φουσέκης συνεχάρη τόσο τους πρωταθλητές όσο και τους υπολοίπους συμμετέχοντες για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν στο πλαίσιο πάντα της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των Arsenal Soccer Schools στην Άμφισσα κ. Φάνης Αγγέλου, δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από την όλη διοργάνωση και πεπεισμένος πως αυτό το Τουρνουά θα φτάσει ακόμα πιο ψηλά και χρόνο με το χρόνο θα μεγαλώνει ως διοργάνωση.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Φουσέκης και η κ. Γαζή βραβεύτηκαν και έλαβαν αναμνηστική πλακέτα από την Οργανωτική Επιτροπή και τους εκπροσώπους των Arsenal Soccer Schools για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση του Τουρνουά.
Τέλος όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, πρωταθλήτριες στις κατηγορίες 1994-1995, 1996-1997 και 1998-1999 ανεδείχθησαν οι ομάδες της Arsenal ενώ στην κατηγορία 2000-2001 τον τίτλο της πρωταθλήτριας πήρε η ομάδα του Αστέρα Ιτέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου