www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Στην «ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε.» η κατασκευή του Αδρευτικού Έργου Ελαιώνα Άμφισσας


Υπεγράφη από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η απόφαση κατακύρωσης του αποτελέσματος του Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού που διεξήχθη την 30η Νοεμβρίου 2010, για την κατασκευή του «Αρδευτικού Έργου Ελαιώνα Άμφισσας Ν. Φωκίδας», όπως μας ενημερώνει η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Φωκίδας κα Αφροδίτη Παπαθανάση.

Η διαδικασία για την υπογραφή της σύμβασης βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί αφότου πραγματοποιηθεί ο προσυμβατικός έλεγχος από αρμόδιο κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Επισυνάπτεται η σχετική απόφαση, όπως δημοσιεύτηκε στο Πρόγραμμα «Διαύγεια», στην οποία αποφασίζεται:
«Εγκρίνουμε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, που έγινε στην Αθήνα την 30η Νοεμβρίου 2010 για την κατασκευή του έργου «Αρδευτικό έργο Ελαιώνα Αμφισσας Νομού Φωκίδας» και αναθέτουμε την εκτέλεση των εργασιών του στην Εργοληπτική Εταιρεία «ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε.», η οποία προσέφερε την χαμηλότερη τιμή, με συνολική προσφορά 13.678.808,35 € (συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για εργασίες με Γ.Ε. & Ο.Ε. 18%.) ή 20.354.446,47 € (συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για εργασίες με Γ.Ε.&Ο.Ε.18%, Απρόβλεπτα, Δαπάνη Ασφάλτου, Αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 23%) στην οποία αντιστοιχεί μέση τεκμαρτή έκπτωση
45,56% επί των τιμών του προϋπολογισμού της Υπηρεσίας. Κατά την υπογραφή του ΙδιωτικούΣυμφωνητικού θα επανακαθορισθούν τα ποσά για Απρόβλεπτα, Αναθεώρηση και ΦΠΑ, σύμφωνα με την προσφερθείσα έκπτωση. Ορίζεται ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Μελετών και Κατασκευών ή ο νόμιμος
αναπληρωτής του να υπογράψει, ως εκπρόσωπος του Δημοσίου, το Εργολαβικό Συμφωνητικό Ανάθεσης κατασκευής του έργου. Η σύναψη της σύμβασης θα γίνει υπό τον όρον ότι θα αποβεί θετικός ο έλεγχος νομιμότητας της οικείας συμβάσεως, που διενεργείται από αρμόδιο κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με το Νόμο, όπως ισχύει με βάση την παρ.27α του άρθρου 12 του Ν.3310/05, καθώς και με την παρατήρηση ότι η σύναψη της Σύμβασης υπάγεται στην διαδικασία του Ν.3414/05 (ΦΕΚ Α 279/10-11-05) όσον αφορά στον έλεγχο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) και στην προέγκρισή της από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Π.Α.Α. 2007-2013 σύμφωνα με την πρόβλεψη στην πράξη ένταξης. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου