www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

«Καλορίζικη» στη νέα της θέση η Θέκλα Παρασκευούδη


Τα καθήκοντα της υπεύθυνης για τα Περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας ανέλαβε ένα έμπειρο στέλεχος από το χώρο της επικοινωνίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, η κα Θέκλα Παρασκευούδη, μετά την πρόταση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας κας Ντόρας Μπακογιάννη.

«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά δέχθηκα την πρόταση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Ντόρας Μπακογιάννη, να αναλάβω την θέση της εκπροσώπου περιφερειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου. Σε μια από τις δυσκολότερες εποχές για τον τόπο μας, η Δημοκρατική Συμμαχία έχει ως πρωταρχικό στόχο να αφυπνίσει τους Έλληνες πολίτες, καταθέτοντας ρεαλιστικές προτάσεις για κοινωνικά ζητήματα που ταλανίζουν τη Χώρα μας. Μέσα από την θέση ευθύνης, της υπεύθυνης των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στο κάλεσμα και κυρίως να αναπτύξω διαδραστική σχέση με τους πολίτες ώστε να προωθήσω τις αρχές και τις αξίες του κινήματος . Έχω επιλέξει να ζω και να εργάζομαι στην περιφέρεια, αναγνωρίζω, λοιπόν, τις δυσκολίες, τις ιδιαιτερότητες και την σημασία της σωστής ενημέρωσης και της συνεχούς πληροφόρησης. Η Συμμαχία είναι ένα κίνημα με ανοιχτές διαδικασίες και δημοκρατικό φρόνημα. Αυτή η ιδέα θέλουμε να διοχετευτεί. Σε αυτή την προσπάθεια συμπορεύομαι με όλες τις δυνάμεις μου.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατέχουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία, προσδοκώ και εύχομαι να έχουμε μια αγαστή συνεργασία με απτά αποτελέσματα.» δήλωσε σχετικά η κα Παρασκευούδη με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου