www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αύριο στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας...




Χρυσοχοϊδης και Περγαντάς ανοίγουν τα χαρτιά τους για τη Στρατηγική Περιφερειακής Ανάπτυξης της Στερεάς Ελλάδας




Με στόχο την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της κυβέρνησης, την επιτάχυνση της απορρόφησης και τον επανασχεδιασμό του ΕΣΠΑ και την ανάδειξη επενδυτικών ευκαιριών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου επισκέπτονται τη Λαμία, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, όπου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με θεσμικούς, παραγωγικούς και οικονομικούς – επιχειρηματικούς φορείς.


Στο ανοιχτό μέρος της εκδήλωσης, θα τοποθετηθεί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και θα απευθύνει ομιλία στους παραγωγικούς φορείς και σε όσους πολίτες επιθυμούν να είναι παρόντες. Ακολουθεί διάλογος και ερωτήσεις – απαντήσεις, στον οποίο συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης και ο Υπουργός.Καλούνται όλοι οι θεσμικοί, παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς της Περιφέρειας (Αυτοδιοίκηση και φορείς της, Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, Επιμελητήρια, Σύλλογοι – Σωματεία – Ενώσεις - Σύνδεσμοι Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών, Γεωργικοί, Κτηνοτροφικοί, Αλιευτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί, Σύλλογοι και Σωματεία κοινωνικής δράσης και ευπαθών ομάδων, Εργατικά Κέντρα, κ.λ.π.) να συμμετέχουν στην εκδήλωση για την διαμόρφωση της στρατηγικής περιφερειακής ανάπτυξης της Στερεάς Ελλάδας.




Αναλυτικά, το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού στη Λαμία:
10:30-13:00: Κλειστή συνάντηση εργασίας με την ηγεσία της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, βουλευτές και αρμόδιες υπηρεσίες.
(χώρος: Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου Λαμίας)
13:00-15:00: Ομιλία και διάλογος με παραγωγικούς φορείς και επιχειρηματίες (στον ίδιο χώρο, ανοιχτή στα ΜΜΕ).
15:00: Δήλωση του Υπουργού στα Μέσα Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου