www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Χριστούγεννα με μπάλες μπάσκετ για τους μικρούς μαθητές της Αυλίδας από τη Νεοχημική - Ιντερκέμ


Μία έκπληξη για τους μικρούς μαθητές της Αυλίδας επεφύλασσε το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα χορηγιών της Νεοχημικής - Ιντερκέμ. Η Νεοχημική, πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει υιοθετήσει, χάρισε για τα Χριστούγεννα μπάλες μπάσκετ στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων Βαθέος, Φάρου, Παντειχίου, και στο Γυμνάσιο Βαθέος.

Για μία ακόμα φορά, η Νεοχημική- Ιντερκέμ στέκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες της τοπικής κοινωνίας όπου αναπτύσσει τη δραστηριότητά της, προσφέροντας χαρά σε μικρούς μαθητές. Η δράση εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθειά μας να στηρίζουμε αθλητικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές πρωτοβουλίες με επίκεντρο τα παιδιά. Αναλυτικά, δόθηκαν 10 μπάλες μπάσκετ στο Δημοτικό σχολείο Βαθέος, 5 τεμ. στο Δημοτικό Φάρου, 5 τεμ. στο Δημοτικό Παντειχίου και 10 μπάλες μπάσκετ στο Γυμνάσιο Βαθέος.
Το αθλητικό υλικό καλωσορίστηκε με ενθουσιασμό τόσο από τους ίδιους τους μικρούς μαθητές και τους διδάσκοντες των σχολείων, όσο και από τις οικογένειες των μαθητών που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία της Νεοχημικής - Ιντερκέμ να ενισχύσει τις αθλητικές/ σχολικές δραστηριότητες των παιδιών τους σε δύσκολους καιρούς.
Η Νεοχημική – Ιντερκέμ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας όπου ασκεί και αναπτύσσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Η συμμετοχή και η στήριξή μας στις καθημερινές δραστηριότητες των μικρών φίλων της περιοχής μας, αποτελεί για εμάς αυτονόητη πράξη ευθύνης. Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, η δέσμευσή μας να προσφέρουμε χαμόγελα και στήριξη στους ανθρώπους μας παραμένει ακέραιη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου