www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε εποικοδομητικά η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη Λαμία











Απόλυτη στήριξη στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αθανάσιο Χειμάρα με τον συνδυασμό «Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης»

Τη Λαμία επισκέφθηκε την Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2010 ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής συναντήθηκε με το Νομάρχη Φθιώτιδας και Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάση Χειμάρα. Αρχικά επισκέφθηκαν μαζί το τμήμα του ΠΑΘΕ στην Παράκαμψη Στυλίδας, έργο που σήμερα παρουσιάζει σημαντική καθυστέρηση.

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς συνοδευόμενος από το Βουλευτή κ. Γιάννη Ιωαννίδη και το Γενικό Διευθυντή της ΝΔ κ. Θανάση Σκορδά, επισκέφθηκε τη Νομαρχία Φθιώτιδας όπου τον υποδέχθηκαν μαζί με τον Θανάση Χειμάρα και οι Βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας κ.κ. Θανάσης Γιαννόπουλος και Χρήστος Σταϊκούρας καθώς και οι πρώην βουλευτές κ.κ. Σταυρογιάννης και Καλλιώρας και οι Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού του κ. Χειμάρα «Μαζί για την Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης». Ο κ. Χειμάρας υποδεχόμενος τον κ. Σαμαρά του παρουσίασε την τρέχουσα κατάσταση στο Νομό Φθιώτιδας, ενώ με την ευκαιρία ζήτησε την παρέμβασή του στο θέμα της επανεκκίνησης των έργων κυρίως στον ΠΑΘΕ, καθώς παραμένει ο κίνδυνος ατυχημάτων στο μη κατασκευασμένο τμήμα του έργου ενώ παράλληλα εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι και χάνουν την εργασία τους, αλλά και σε όλα τα άλλα μεγάλα έργα που παραμένουν σε στασιμότητα στο Νομό Φθιώτιδας, όπως ο Ε-65, το έργο της ΕΡΓΟΣΕ και η σήραγγα του Καλλιδρόμου.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιτίας των μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση με αφορμή το Μνημόνιο. Ιδιαίτερα στάθηκε στην ανεργία που πλήττει κυρίως τους νέους υπονομεύοντας το μέλλον τους. Ο Νομάρχης Φθιώτιδας δεσμεύθηκε να παρουσιάσει υπόμνημα με τα προβλήματα και των άλλων Νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Σαμαρά για την κατάσταση στο σύνολο της Περιφέρειας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε στον κ. Χειμάρα τονίζοντας ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της επανεκκίνησης των στάσιμων έργων, ενώ σημείωσε ότι στηρίζει τον Θανάση Χειμάρα στην υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ζητώντας από όλα τα στελέχη του κόμματος της ΝΔ να σταθούν στο πλευρό του, ενισχύοντας την προσπάθεια του.
Ο κ. Σαμαράς στάθηκε ιδιαίτερα στην υπερκομματική δράση του κ. Χειμάρα όλα τα χρόνια που δραστηριοποιείται στην Αυτοδιοίκηση και την ευρύτερη αποδοχή που αυτή η δράση του έχει εξασφαλίσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου