www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Αγνιάδη – Σαμαρά στη Λαμία


Σύντομη κατ` ιδίαν συνάντηση, την πρώτη ύστερα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας με το συνδυασμό του κ. Αθάνασιου Χειμάρα, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας «Μαζί για την Στερεά Ελλάδας της Ανάπτυξης», είχαν πριν από λίγο στη Λαμία, ο κ. Παναγιώτης Αγνιάδης με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην φθιωτική πρωτεύουσα.

Ο κ. Σαμαράς συνεχάρη και εκ τους σύνεγγυς τον κ. Αγνιάδη και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον προεκλογικό του αγώνα, δηλώνοντας του παράλληλα την ολοκληρωτική του υποστήριξη στην υποψηφιότητά του. Παράλληλα, επανέλαβε το νόημα που έχει για τις Περιφερειακές Εκλογές η νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Από την πλευρά του ο κ. Αγνιάδης, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας ανέπτυξε σύντομα το τρίπτυχο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο προεκλογικός αγώνας για τη Βοιωτία: Περιβάλλον – Ανάπτυξη – Επιχειρηματικότητα. Φανερά ικανοποιημένος από τον μεθοδικότητα και την εμπειρία του κ. Αγνιάδη όσον αφορά την ανθρωπογεωγραφία αλλά τα ζητήματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα για την Βοιωτία, ευχήθηκε «νίκη και μόνο νίκη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου