www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

«Χείμαρος»… ο Χειμάρας στην Εύβοια



Μέσα σε τρεις ημέρες «όργωσε» τον μεγαλύτερο Νομό της Στερεάς Ελλάδας - Συναντήσεις με φορείς αλλά και με απλούς πολίτες – Ενημέρωση για το Σχέδιο Καλλικράτης

Εν αναμονή των οριστικών ανακοινώσεων του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιου Χειμάρα όσον αφορά τους Αντιπεριφερειάρχες – Επικεφαλής των ψηφοδελτίων στους κατά τόπους νομούς της Περιφέρειάς μας, ολοκληρώθηκε την Κυριακή η τριήμερη περιοδεία του στην Εύβοια. Σ` ένα νομό που κατά παράδοση «ψηφίζει ΠΑΣΟΚ» ο κ. Χειμάρας είχε πολλές και ποικίλες συναντήσεις με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, γνώρισε και γνωρίστηκε με στελέχη της αυτοδιοίκησης σε όλο το νομό, πραγματοποίησε επίσημες αλλά και ανεπίσημες συναντήσεις και μίλησε παντού για το νέο μοντέλο της Αυτοδιοίκησης, το Σχέδιο Καλλικράτης που θα εφαρμοστεί από τις αρχές του 2011. Κατά γενική ομολογία η περιοδεία Χειμάρα – συνοδεία κορυφαίων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης - στέφθηκε με επιτυχία και «κέρδισε εντυπώσεις».

Αναλυτικότερα, συναντήσεις με κοινωνικούς φορείς της Εύβοιας στη Χαλκίδα περιελάμβανε η πρώτη μέρα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάση Χειμάρα στο Νομό Εύβοιας, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010. Συγκεκριμένα ο κ. Χειμάρας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας και να ενημερωθεί για τον αγώνα που δίνουν προς όφελος του καταναλωτή και της αγοράς. Πριν το τέλος της συνάντησης ο κ. Χειμάρας δεν παρέλειψε να εγγραφεί μέλος της Ένωσης. Στη συνέχεια ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς. Εκεί άκουσε τις απόψεις των μελών του Επιμελητηρίου και ζήτησε τη συνδρομή τους στην προσπάθεια που θα καταβάλει, από τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις νέες αρμοδιότητες και τις δυνατότητες που η Αιρετή Περιφέρεια δίνει, για την κάλυψη του αναπτυξιακού ελλείμματος της Εύβοιας.
Ακολούθως, επαφές με φορείς και πολίτες Δήμων της Κεντρικής & Βόρειας Εύβοιας περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου, 25 Σεπτεμβρίου 2010 για τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάση Χειμάρα στο Νομό Εύβοιας. Ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου τη Νέα Αρτάκη, την Καστέλλα, τα Ψαχνά, το Προκόπι και τη Λίμνη, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες από τους οποίους άκουσε προβλήματα και ανησυχίες για τον τόπο και την καθημερινότητά τους. Στην πόλη των Ψαχνών συναντήθηκε και με το Δήμαρχο Μεσσαπίων κ. Μπαζιώτη, από τον οποίο πληροφορήθηκε από πρώτο χέρι για τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής και ιδιαίτερα αυτό του εντοπισμού εξασθενούς Χρωμίου στο νερό.
Μεταξύ άλλων, πραγματοποιώντας μικρό διάλλειμα στις επισκέψεις του, ο κ. Χειμάρας βρέθηκε στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο, όπου και προσκύνησε.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αφού επισκέφθηκε την Αγία Άννα και τη Στροφυλιά συνεχίζοντας τη γνωριμία με τους πολίτες της Εύβοιας, και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο Μαντουδίου.
Μεταξύ άλλων, σε πολύ φιλικό κλίμα συναντήθηκαν σε παραλιακό καφέ της Χαλκίδας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας και ο Ευβοιώτης πολιτικός Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος. Θέμα συζήτησής τους προφανώς οι Αυτοδιοικητικές εκλογές και η αδιαμφισβήτητη στήριξη του κ. Παπαγεωργόπουλου στο πρόσωπο του Θανάση Χειμάρα...
Η περιοδεία Χειμάρα στην Εύβοια ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 όπου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας παραβρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του Αδριάντα του Μ.Φριζή στη Χαλκίδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου