www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή στη ΝΔ στελεχών που απομακρύνθηκαν λόγω Βατοπαιδίου


Να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία όσα στελέχη της απομακρύνθηκαν εξαιτίας της ανταλλαγής εκτάσεων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπαιδίου ζητούν τώρα βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά και την επιστολή Καραμανλή στον Προανακριτική Επιτροπή, στην οποία ο τέως πρωθυπουργός αναφέρει πως δεν προκύπτει από πουθενά ζημία για το Δημόσιο, ούτε προκύπτουν επιλήψιμες συμπεριφορές πολιτικών προσώπων ή ποινικές ευθύνες.
Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μανώλης εξέφρασε την άποψη πως εάν η υπόθεση του Βατοπαιδίου δεν αποδειχθεί σκάνδαλο, θα πρέπει να επιστρέψουν στη ΝΔ όσοι κατηγορήθηκαν γι' αυτό, αλλά όχι και όσοι έχουν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης χαρακτήρισε την υπόθεση «στημένη σκευωρία», που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο στης επικοινωνιακής προπαγάνδας εναντίον της ΝΔ.
Ειδικότερα για όσους απομακρύνθηκαν από τη ΝΔ, ο κ. Στυλιανίδης λέει ότι οι συνάδελφοι που έχουν κατηγορηθεί, έχουν κατηγορηθεί αδίκως. Πηγή http://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου