www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

«Νέα Λιβαδειά – Νέοι Ορίζοντες»: Ο Νίκος Παπαγγελής «άνοιξε» την προεκλογική περίοδο για τον Δήμο Λεβαδέων



Τον αυτοδιοικητικό του εαυτό… «έβγαλε» από το κέντρο του διευρυμένου Δήμου Λεβαδεών ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Παπαγγελής στην πρώτη του μεγάλη συγκέντρωση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο συνεδριακό Κέντρο Κρύας με την οποία ουσιαστικά έθεσε τις βασικές αρχές και στόχους του συνδυασμού του «Νέα Λιβαδειά – Νέοι Ορίζοντες». Μια συγκέντρωση που – μαζικά αλλά και ουσιαστικά – άφησε πολύ θετικό απόηχο. «Δεν είχε όμως χρώμα Λειβαδίτικο» ήταν η απάντηση των «αντιπάλων» του.

«Ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες του μεγάλου Δήμου Λιβαδειάς έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών και του μέλλοντος και με επίμονο και συνεχή αγώνα να κάνουμε έργο και πράξη τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες της τοπικής μας κοινωνίας». Αυτό ήταν ένα από τα βασικότερα μηνύματα που έστειλε στην επιτυχημένη του συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας ο υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς Νίκος Παπαγγελής, παρουσιάζοντας την διακήρυξη των αρχών και των θέσεων του συνδυασμού «Νέα Λιβαδειά – Νέοι Ορίζοντες».
«Πιστεύοντας ότι το σήμερα προδιαγράφει και διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό το αύριο», κάλεσε όλους τους δημότες και όλους τους φορείς του δήμου Λιβαδειάς, «στο όνομα της αγάπης και της προσφοράς για τον τόπο, σε μια πλατιά, ενωτική και αγωνιστική δημοτική κίνηση. Μια συμμαχία που θα αντλεί τις δυνάμεις της από την ενότητα, τη γνώση, την αποφασιστικότητα, το ήθος, τη θέληση και την ανιδιοτέλεια των μελών της και θα εκφράζει τη φωνή και την αγωνία του κάθε δημότη, σε όποια κοινότητα και αν αυτός κατοικεί, όπου και αν ανήκει πολιτικά ή κοινωνικά» τόνισε. Και συνέχισε: «Η δημοτική μας κίνηση είναι ανοιχτή σε όλους εκείνους που πιστεύουν στη συλλογική δράση, στην ενεργό συμμετοχή, στον αγώνα για την καλυτέρευση της ζωής, στο ξημέρωμα μιας νέας μεγάλης εποχής, κατά την οποία δημότες και πόλη θ' αποτελούν ενιαίο οργανισμό, ισόρροπα ανεπτυγμένο και λειτουργικά αυτοδύναμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελής. Κάλεσε επίσης τους πολίτες να συστρατευτούν δίπλα του «για την ανύψωση της Λιβαδειάς σε όλα τα επίπεδα, ώστε να γίνει πόλη αντάξια της θέσης και της ιστορίας της.«Πιστεύουμε στο νέο μεγάλο δήμο που θα μάχεται μαζί με τη νέα γενιά, τη γυναίκα, τον εργαζόμενο, τον επαγγελματία, τον αγρότη και κάθε κοινωνική ομάδα για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της υγείας, της απασχόλησης, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού. Θέλουμε το Δήμο Λιβαδειάς ακηδεμόνευτο, πρωτοποριακό, δυναμικό, διεκδικητικό, που θ' απαιτεί και θα παίρνει ό,τι του ανήκει και θα υπηρετεί το λαό της πόλης με συνέπεια, ειλικρίνεια, εντιμότητα και σεβασμό. Ξεπερνώντας το χθες και το σήμερα βαδίζουμε μπροστά, προς το αύριο που θα μας ενώνει, θα μας εμπνέει, θα μας καθοδηγεί και θα μας δείχνει το δρόμο προς τη νέα μεγάλη εποχή. Το αύριο-μας προσκαλεί, μας περιμένει και μας προκαλεί να το κατακτήσουμε με συμμετοχή, διάλογο, συνεργασία, αγώνα, δράση, δημιουργία» συνέχισε. Και κατέληξε: «Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων τετραετιών. Στις 7 του Νοέμβρη δεν καλούμαστε απλώς να ψηφίσουμε, αλλά να προδιαγράψουμε το μέλλον του τόπου μας, το δικό μας και των παιδιών μας».Φαναρά ικανοποιημένα ήταν τα στελέχη της αυτοδιοίκησης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου