www.endelfoisonline.gr

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Επίσκεψη ξένων πρεσβειών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ανοικτή πρόσκληση για κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους Οικονομικούς και Εμπορικούς Ακολούθους


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κατόπιν πρωτοβουλίας της Γενικής Γραμματέως κ. Κατερίνας Διαμαντοπούλου διοργανώνει σε συνεργασία με την Invest in Greece την πρώτη Επιχειρηματική Επίσκεψη Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων και Πρέσβεων Ξένων Πρεσβειών στην Στερεά Ελλάδα από 30 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2010.
Στα πλαίσια της επιχειρηματικής αυτής επίσκεψης η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιήσει Ημερίδα που θα γίνει την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010 και ώρα 9:00 έως 13:30 στο Ξενοδοχείο Γαλήνη στα Καμένα Βούρλα με στόχο την ενημέρωση για τις επενδυτικές ευκαιρίες και τις αναπτυξιακές προοπτικές.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλεί όσους επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους Οικονομικούς και Εμπορικούς Ακολούθους των Ξένων Πρεσβειών που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010 από 9:30-1:300 στο Ξενοδοχείο Γαλήνη να δηλώσουν συμμετοχή.
Το πρόγραμμα της Επίσκεψης συμπληρώνεται με επισκέψεις σε πρότυπες επιχειρήσεις της Περιφέρειας καθώς και σε τόπους αρχαιολογικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος. Θα τους δοθούν επεξεργασμένες επιχειρηματικές προτάσεις για να προωθήσουν στις χώρες τους ενώ οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στις αγορές των χωρών τους θα έχουν την ευκαιρία κατ’ ιδίαν συναντήσεων.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με την Invest in Greece Agency( Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου