www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Οι προτάσεις τις Κατ. Μπατζελή για το ΔΣ του Οργανισμού Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και


Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία εστάλει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η πρόταση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση των θέσεων Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Απασχόλησης-ΔΗΜΗΤΡΑ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Δημητρίου, πτυχιούχος τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης , με μεταπτυχιακές σπουδές.
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΣΑΜΙΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Γεωργίου, πτυχιούχος τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό.

ΜΕΛΗ

1. Καραμουσαντάς Δημήτριος, πτυχιούχος Γεωργικής Μηχανολογίας με αναπληρωτή τον Χατζηθεοδωρίδη Φώτη, απόφοιτο Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
2. Σπυρόπουλος Ιωάννης, πτυχιούχος Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή τον Αδαμόπουλο Γεώργιο, πτυχιούχο Οργάνωσης κα Διοίκησης Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ΤΕΙ Θεσ/νίκης.
3. Γιαννόπουλος Βασίλειος, Αγρότης με αναπληρωτή τον Κόλλια Βασίλειο, Αγρότη.



4. Γλυκό Σταύρο, υπάλληλος ΥΠΑΑΤ, με αναπληρωτή τον Χατζάρας Ιωάννης , υπάλληλο ΥΠΑΑΤ.
5. Κλεάνθης Ισραηλίδης, εκπρόσωπο του ΕΘΙΑΓΕ, με αναπληρωτή τη Δημαρέλλη – Μάλλη Ζωή.
6. Δημάκη Αθανάσιο, εκπρόσωπο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. , με αναπληρωτή τον Τσατήρη Βασίλειο.
7. Περάκη Βασιλική, σύμβουλο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, με αναπληρωτή τον Μπαμπίλη Δημήτριο μόνιμο Πάρεδρο του ίδιου Ινστιτούτου.
8. Λίτσο Φώτη, εκπρόσωπο της ΠΑΣΕΓΕΣ, με αναπληρωτή τον Γκοτσίνα Νίκο.
9. Πίττα Γεώργιο, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, με αναπληρωτή τον Ρεπάνη Μανώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου