www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Στις 15 Ιουνίου τα εγκαίνια της έκθεσης προβολής του ΕΣΠΑ Στερεάς Ελλάδας στην πλατεία Συντάγματος


Εκδήλωση προβολής του ΕΣΠΑ Στερεάς Ελλάδας 2007-2013 θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Ιουνίου 2010 στην πλατεία Συντάγματος (Αθήνα), ύστερα και από την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως είχαμε αρχικά αναφέρει στην ανάρτησή μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στις 15, 16 και 17 Ιουνίου 2010 η «άγνωστη» Στερεά Ελλάδα θα πρωταγωνιστεί στην καρδιά της Αθήνας!
Με πρωτοβουλία, λοιπόν, της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου, η Στερεά Ελλάδα θα βρίσκεται για τρεις ημέρες στο τμήμα της πιο πολυσύχναστης αθηναϊκής πλατείας που βρίσκεται απέναντι από τη Βουλή.
Στην έκθεση που φέρει τίτλο «Τόσα πολλά, τόσο κοντά», θα προβληθούν τα έργα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και που δίνουν την δυνατότητα σε κάθε Αθηναίο και Αθηναία να βρεθεί σε πολύ λίγο χρόνο στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας.
Σε ένα χώρο μεγαλύτερο των 250 τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της Αθήνας, θα εκτεθούν τοπικά προϊόντα τα οποία θα έχουν όλοι την ευκαιρία να γευτούν από τα χέρια του γνωστού CHEF Ηλία Σκουλά.
Παράλληλα προγραμματίζονται μία σειρά καθημερινών εκδηλώσεων από χορευτικά συγκροτήματα των νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 15 Ιουνίου 2010 και ώρα 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου