www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

44η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας




















Στιγμιότυπα από τη βραδιά των εγκαινίων

Από την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Φθιώτιδας κα Κατερίνα Μπατζελή, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας κ. Γιάννη Γρανίτσα και την Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, 8 Μαϊου 2010 τα εγκαίνια της 44ης ΠΕΛ. Παρά το δυσμενές οικονομικό και εν γένει επιχειρηματικό περιβάλλον, οι διοργανωτές επέμειναν στην σημασία της συμμετοχής και ευχαρίστησαν τους 150 και πλέον εκθέτες από τη Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, που δήλωσαν δυναμικά παρόντες και στην φετινή έκθεση.

Την βραδιά των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη εκπρόσωποι της Στερεάς Ελλάδας στο Κοινοβούλιο, οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων της Προστασίας του Πολίτη και του ΥΠΑΑΤ, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κων. νος Μίχαλος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδα κ. Αλέκος Διαμαντάρας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Ευριπίδης Δοντάς, ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννος Γραμματίδης, ο Β` Αντιπρόεδρος του ΕΠΒ κ. Γιάννης Κορογιάννος, ο Δήμαρχος Λαμιέων και άλλων γειτονικών Δήμων, καθώς και πολλοί ακόμη επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής μας.
Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου Εκθετών έκανε τον ακόλουθο χαιρετισμό: «Ένα αίτημα ετών, των φορέων της τοπικής κοινωνίας και των παραγωγικών τάξεων, γίνεται πραγματικότητα. Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας αποκτά πλέον τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου θεσμού. Γίνεται μια ουσιαστική συνάντηση παραγωγών, εμπόρων και καταναλωτών, ένα ισχυρότερο εργαλείο ανάπτυξης ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας στην περιοχή μας. Στην κατεύθυνση αυτή συνέβαλλαν καθοριστικά με τις άοκνες προσπάθειές τους ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Σ’ αυτή την κρίσιμη για τη χώρα μας οικονομική συγκυρία, καλούμαστε όλοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις, δίνοντας ένα δυνατό «παρών». Πρέπει να προχωρήσουμε δυναμικά, τολμηρά, πρωτοποριακά. Να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικότερα τις ευκαιρίες. Η αναβάθμιση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα σ’ αυτή την κατεύθυνση, ένα βήμα που δείχνει τις δυνατότητές μας. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στέκεται αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια, στηρίζοντας κάθε δράση που φέρνει τον τόπο μας πιο κοντά στη νέα εποχή. Ας μας ενώσουν οι προσπάθειες που αξίζουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου