www.endelfoisonline.gr

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Συνάντηση Διαμαντοπούλου – Καράντζαλη για τα αναπτυξιακά σχέδια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας





Με τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής (ΑΝ. ΔΙΑ.) Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Καράντζαλη συναντήθηκε την Παρασκευή 16-4-2010 η Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου. Παρουσία και του προέδρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας κ. Γιάννη Γρανίτσα συζήτησαν την επέκταση και ενίσχυση του ρόλου της ΠΕΛ ως περιφερειακή έκθεση της Στερεάς Ελλάδας .

Παράλληλα ο κ. Καράντζαλης συζήτησε με τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τα νέα προγράμματα που θα διαχειριστεί στα πλαίσια του ΕΣΠΑ η ΑΝ.ΔΙΑ και αφορούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόγραμμα «Πράσινη Επιχείρηση 2010» που για τη Στερεά Ελλάδα ανέρχεται στα 2.820.000€, θα υλοποιηθεί από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης Δράσεων Ενίσχυσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα (ΕΦΕΠΑΕ) και απευθύνεται σε υφιστάμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης και των υπηρεσιών που δρουν υποστηρικτικά σε αυτές.
Τέλος, ο κ. Καράντζαλης ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας συζήτησε με την κ. Διαμαντοπούλου για την πορεία των σχέσεων που αναπτύσσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την Περιφέρεια Γιανγκ –Σι της Κίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου