www.endelfoisonline.gr

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Τηλεφωνική δημοσκόπηση εν όψει Περιφερειακών Εκλογών!











Τηλεφωνική δημοσκόπηση διενεργεί – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες - από τις αρχές της εβδομάδας ιδιωτική, γνωστή, εταιρεία δημοσκοπήσεων σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να … πιάσει το σφυγμό των πολιτών απέναντι στις πιθανές υποψηφιότητες που θα προκύψουν μετά το καλοκαίρι σχετικά με τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ερωτηματολόγιο έχει «χτιστεί» γύρω από τέσσερα πρόσωπα, τους κκ. Κλέαρχο Περγαντά (Νομάρχη Βοιωτίας), Τόνια Αντωνίου (Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Φθιώτιδας), Θανάση Γιαννόπουλο (Βουλευτή ΝΔ Ν. Φθιώτιδας) και Θανάση Χειμάρα (Νομάρχη Φθιώτιδας). Στους πολίτες θέτονται ερωτήματα όσον αφορά το πολιτικό τους προφίλ, την αποτελεσματικότητά τους, την αξιοπιστία τους αλλά κυρίως για την δημοτικότητά τους!

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία των κομμάτων εξουσίας να αναπαλαιώνουν συνεχώς τα ίδια πρόσωπα και να τα επαναφέρουν στο προσκήνιο με άλλη ιδιότητα! Τόσο πετυχημένα είναι τέλος πάντων και τέτοια έλλειψη στελεχών έχουν που καταφεύγουν σε αναπαλαιώσεις; Η ίδια η αγορά τους δείχνει το δρόμο!Το ατσάλι που προέρχεται απο ανακυκλωμένο μέταλλο...πουλιέται φθηνότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή