www.endelfoisonline.gr

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στις 15, 16 και 17 Ιουνίου 2010 η «άγνωστη» Στερεά Ελλάδα θα πρωταγωνιστεί στην καρδιά της Αθήνας!


Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την τουριστική προβολή της «άγνωστης» Στερεάς Ελλάδας, όπως στοχευμένα θέλει να τονίσει, φαίνεται πως αναλαμβάνει – ύστερα από μακρά περίοδο εσωστρέφειας – η Περιφέρεια Στερέας Ελλάδας.
Υλοποιώντας μιας ιδέα της νέας Γενικής Γραμματέως κα Κατερίνας Διαμαντοπούλου – στέλεχος του τομέα του Μάρκετινγκ επί σειρά ετών – η περιφέρειά μας αποφασίζει να αξιοποιήσει τα φυσικά της πλεονεκτήματα και την εγγύτητα της με την Αθήνα προκειμένου να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και των πέντε νομών της Στερεάς Ελλάδας δημιουργώντας ένα τριήμερο πρόγραμμα γευσιγνωσίας και ενημέρωσης στην καρδιά της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 15, 16 και 17 Ιουνίου αντίστοιχα περίπτερα απ` όλους τους Νομούς θα κυριαρχούν στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της χώρας μας προκειμένου να ενημερώνουν τους επισκέπτες της για «την άγνωστη Στερεά Ελλάδα», δηλαδή περιοχές φυσικού κάλλους που δεν έχουν τύχει όμως μεγάλης τουριστικής προβολής.
Ακόμη, οι επισκέπτες των περιπτέρων θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν τοπικά προϊόντα με ονομασία προέλευσης… Θα επανέλθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου