www.endelfoisonline.gr

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Νέα εποχή για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας


Κατερίνα Διαμαντοπούλου:
«Με στόχο το σύνθημα «Σκέψου παγκόσμια αλλά δράσε τοπικά» κάναμε κάποιες επιλογές ανθρώπων έτσι ώστε να βοηθήσουμε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να περάσουμε την Π.Ε.Λ. σε μια καινούργια εποχή που είναι και αίτημα ετών

Τα τρία νέα μέλη που θα πλαισιώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όρισε χθες η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου. Πρόκειται για τους κκ. Ιωάννη Γρανίτσα, Βάσω Τόλια και Λίνα Αγγελοπούλου.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των τριών νέων μελών η Γενική Γραμματέας δήλωσε τα εξής: «Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας έχει ιδιαίτερη αξία για την περιοχή όχι μόνο γιατί είναι ένας πυρήνας ανάπτυξης, ένα εργαλείο για την ανάδειξη του τόπου αλλά γιατί έχει και συναισθηματική αξία για τους Λαμιώτες. Με στόχο το σύνθημα ¨Σκέψου παγκόσμια αλλά δράσε τοπικά¨ κάναμε κάποιες επιλογές ανθρώπων έτσι ώστε να βοηθήσουμε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να περάσουμε την Π.Ε.Λ. σε μια καινούργια εποχή που είναι και αίτημα ετών και των Επιμελητηρίων και των επιχειρήσεων της Περιφέρειας.»
Ακολουθούν τα βιογραφικά των 3 μελών της ΠΕΛ:
Ιωάννης Γρανίτσας: Έχει σπουδάσει στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών Αθήνας (ΑΣΟΕΕ). Έχει δραστηριοποιηθεί για 35 και επιπλέον έτη στο χώρο της Ελληνικής αγοράς κατέχοντας ηγετικές θέσεις τόσο σε εμπορικές όσο και σε βιομηχανικές εταιρείες. Είναι για δεύτερη τετραετία Β’ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και κατέχει τη θέση του Γραμματέα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Τροφίμων. Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην περιοχή της Φθιώτιδας σε εμπορικές και αγροτικές επιχειρήσεις.
Βάσω Τόλια: Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονιομία με Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Είναι Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Αγ. Γεωργίου και μέλος της ΤΕΔΚ Φθιώτιδας.
Λίνα Αγγελοπούλου: Είναι δικηγόρος με Μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Δίκαιο. Έχει εργαστεί ως Νομικός Σύμβουλος εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου